Samen sterk!

Samen sterk!
meester, 11 meisjes en 16 jongens

maandag 13 december 2010

Sportweek te Beveren




















maandag 13 december

fitness-circuit














Ik vond het leuk wat we hebben gedaan.Het leukste wat we hebben gedaan was dat met die rekker .Het was wel een beetje lastig . De juf vond ik heel leuk want ze zei dat ik alles goed deed.Nu hebben we al veel spieren bij.
Fien

Het fitness circuit was heel leuk en het waren toffe dingen. Maar ze konden lastig zijn. Het was ook op coole muziek. Na een tijdje kwam het een beetje vermoeiend. Sommige van ons lagen op de bank en wilden liever rusten. Na dat we gedaan hadden met het circuit, moesten we de 'BIB test' doen. Dat was ook niet zo makkelijk! Maar het was nog leuk!
Nerine

Ringstick
Het is een spel met twee personen, een ring en soms een stok. Het is de bedoeling dat je de ring door de benen van de andere gooit. De andere moet dan zo snel mogelijk met zijn voeten de ring plat leggen. Je kan het ook anders spelen met een stok. De ene werpt de ring en de andere moet de ring vangen met de stok.
Joyce
Bij ringstick moesten we met een ring allemaal opdrachten doen. Je moest met je benen open staan. De andere wierp de ring door je benen. .Je moest ook naar je partner werpen. Die moest de ring met de stok vangen. Dit tot de laatste lijn en terugrennen.
Owen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten